PTP-psykolog till Östersunds rehabcentrum

PTP-psykolog till Östersunds rehabcentrum

Du kommer att arbeta i en multidisciplinär organisation för vård av stroke och traumatiska hjärnskador samt neurologiska sjukdomar. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en stimulerande miljö med kompetent och erfaren personal. I dina arbetsuppgifter ingår att göra neuropsykologiska utredningar och bedriva neurokognitiv rehabilitering. Det innebär bl.a. att du jobbar med psykoedukation, kognitiv träning och beteendeinterventioner, och dessa insatser kan vara individ- eller gruppbaserade. Neuropsykologen har också en central del i planering och uppföljning av rehabiliteringen. Neuropsykologen arbetar såväl med egna patienter, i team, samt som konsult gentemot andra enheter inom sjukvården. För närvarande arbetar specialistpsykologer och STP-psykologer under specialistutbildning (med inriktning klinisk neuropsykologi) vid vår enhet. Vi tar också regelbundet emot psykologkandidater. Forskningsprojekt och metodutveckling integreras idag i den kliniska verksamheten vid denna enhet för specialistrehabilitering så vi ser gärna att du har ett utvecklings/forskningsintresse. Som PTP-psykolog deltar du också i Region Jämtland Härjedalens PTP-program, som ger dig goda förutsättningar för att trivas och landa i yrkesrollen. Parallellt med den ordinarie tjänstgöringen vid någon av våra kliniker löper ett schemalagt utbildningsprogram. Det omfattar 10 kliniska utbildningsdagar, studiebesök, regelbundna PTP-träffar och handledarträffar. Vår PTP-studierektor samordnar och utvärderar programmet, samt finns till för att hjälpa dig, handledare och arbetsgivare.

Kvalifikationer
Psykologexamen. Vi söker särskilt dig som är intresserad av fältet neuropsykologi, kanske funderar du i framtiden på att specialisera dig inom detta område? Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där engagemang, samarbetsförmåga som medspelare i teamarbetet, liksom förmåga att arbeta självständigt.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och undanber oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Catarina Nissemark
Telefon 072-7304914
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Område hjärt- och kärlsjukdomar, neurologi, rehabilitering och reumatologi (HNR), omfattar såväl akut som planerad verksamhet och de ingående enheterna omfattar fyra vårdavdelningar och sex mottagningar. På Östersunds rehabcentrum finns mottagningsverksamhet och en slutenvårdsavdelning med 22 vårdplatser.