Operationssjuksköterska till öron- näsa- halsoperation

Operationssjuksköterska till öron- näsa- halsoperation

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska vid öron- näsa- hals- operation. Dina arbetsuppgifter är att assistera på operationssal och hantera förråd, apparatur och sterilgods. Det innebär också att ständigt förbättra och utveckla rutiner för att samarbetet kring patientflöden ska fungera optimalt. Vi ger alltid inskolning och du börjar din tjänst enligt överenskommelse. Hos oss arbetar du dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska med vub inom operationssjukvård. Meriterande är intresse och erfarenhet av öron- näsa- hals- och operationssjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, så som flexibilitet och trygghet i din profession.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Ann-Sofie Köhler
Telefon 063-153834
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inspirerande arbete som operationssjuksköterska inkl utveckling* Vill du vara med och bygga ut vår operationsverksamhet? Vi söker dig som har teamkänsla, vill ha ett omväxlande arbete och utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss! Öron-näsa-hals är en specialistmottagning med mottagnings- och operationsverksamhet samt logopedmottagning. Vi har också en egen jourlinje med beredskap dygnet runt. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår verksamhet och vi förväntar oss av dig att du också vill vara med i det arbetet. Operationsverksamheten behöver förstärkas med fler operationssjuksköterskor. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i Jämtlands län, vilket ger en närhet mellan de olika specialiteterna. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd spännande och roliga aktiviteter. * Vi utvecklar vår operationsverksamhet och arbetar in ett väloljat team.