Operationssjuksköterska till öron- näsa- halskliniken

Operationssjuksköterska till öron- näsa- halskliniken

Om arbetsplatsen
Inspirerande arbete som operationssjuksköterska inkl utveckling*

Vill du vara med och bygga ut vår operationsverksamhet? Vi söker dig som har teamkänsla, vill ha ett omväxlande arbete och utvecklas i din yrkesroll. Välkommen att bli en del av vårt team bestående av operationssjuksköterskor, operationsundersköterskor, operationskoordinator, läkare och medicinska sekreterare.

Öron-näsa-hals är en specialistmottagning med mottagnings- och operationsverksamhet. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår verksamhet och vi förväntar oss av dig att du också vill vara med i det arbetet. Operationsverksamheten behöver förstärkas med fler operationssjuksköterskor. Att arbeta hos oss innebär ett varierat arbete där kvalité är ledstjärnan i alla steg från planering och förberedelse till mötet med våra patienter. Hos oss träffar man både barn och vuxna och utför operationer både i anestesi och lokalbedövning. Ett gott samarbete med samtliga personalkategorier och flexibilitet är av yttersta vikt för oss i operationsteamet som utför både planerade och akuta insatser inom allmän och specialiserad ÖNH-kirurgi.

Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd spännande och roliga aktiviteter.

* Vi utvecklar vår operationsverksamhet och arbetar i ett väl inarbetat team. Just nu innebär detta arbete med ett byggprojekt som bland annat kommer innebära ytterligare en operationssal till verksamheten.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska vid öron- näsa- och halsoperation. Dina arbetsuppgifter är att assistera på operationssal, hantera apparatur och sterilgods. Det innebär också att ständigt förbättra och utveckla rutiner för att samarbetet kring patientflöden ska fungera optimalt. Vi ser gärna att den sökande är villig att ta på sig ansvarsområden och visst administrativt arbete.

Vi ger alltid inskolning.
Hos oss arbetar du dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Meriterande är intresse och erfarenhet av operationssjukvård inom öron- näsa- och hals. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, så som flexibilitet och trygghet i din profession.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Åsa Moxell
Telefon 063-153474
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionjh.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)