Omväxlande undersköterskejobb på Hjärtenheten. Vikariat

Omväxlande undersköterskejobb på Hjärtenheten. Vikariat

Hjärtenheten är en kardiologisk vårdavdelning med akut och planerad verksamhet med inriktning på hjärtsjukdomar som exempelvis hjärtinfarkt, hjärtsvikt och arytmier av olika slag. Som undersköterska arbetar man i nära samarbete med övriga undersköterskor och sjuksköterskor men även tillsammans med andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten eller i anslutning till. På enheten finns även sekreterare och personal som sköter patientkök, förråd och städ. Arbetsplatsen är omtyckt av både personal och patienter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet från akut- eller slutenvård. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela hjärtenheten.

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Individuella önskemål om att jobba hel/deltid beaktas och diskuteras vid anställning. Arbetstiden är schemalagd. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Fors Lyrén
Telefon 070-224 08 39
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett utvecklande jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på hjärtenheten i Östersund! Här ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del inom hjärtenheten. Här finns en slutenvårdsavdelning med hjärtintensivvårdsplatser, läkarmottagning, ett kranskärlslaboratorium (PCI-lab) samt flera sjuksköterskebaserade mottagningar som AK, pacemaker, hjärtinfarkt och hjärtsvikt. Även forskning är kopplad till enheten.