Område psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till Psykiatrisk vårdavdelning 4a!

Område psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till Psykiatrisk vårdavdelning 4a!

Om arbetsplatsen
Vi inom område psykiatri söker en undersköterska/skötare som vill bli en del av vårt härliga arbetslag där vi tillsammans inspirerar och lyfter varandra.

Område psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 240 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.

Vi söker nu en undersköterska/skötare som vill jobba på Psykiatrisk vårdavdelning 4a med inriktning mot psykos & ätstörningsvård. På avdelningen finns 10 vårdplatser & här vårdas främst patienter med psykossjukdom, psykisk funktionsnedsättning och patienter med ätstörningsproblematik. Patienterna vårdas enligt HSL, LPT samt LRV.
Avdelningen arbetar nära psykiatrins öppenvård och Jämtland/ Härjedalens kommuner för att få till ett gott samarbete utifrån patientens behov.

Din ansökan bör innehålla meritförteckning och referenser.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/skötare i heldygnsvård arbetar du närmast patienten och är det stöd patienten behöver i sitt dagliga liv, sin personliga omvårdnad och sina sociala kontakter, detta kan innebära promenader, samtal, kontakt med myndigheter men också anhöriga.
Hos oss arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor, läkare, kurator, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietist. Du får ett brett och spännande arbetsfält och ett nära samarbete med områdets öppenvård.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska/skötare. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Du har ett giltigt registerutdrag ur polisens belastningsregister.

Övrigt
Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.
Mer info
Kontaktperson Anders Tåkvist
Telefon 063153631
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)