Område psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN!

Område psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN!

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/skötare i heldygnsvård arbetar du närmast patienten och är det stöd patienten behöver i sitt dagliga liv, sin personliga omvårdnad och sina sociala kontakter. Hos oss arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor, läkare, kurator och psykolog. Du får ett brett och spännande arbetsfält och ett nära samarbete med områdets öppenvård. Du arbetar i ett team kring patienten där läkare, sjuksköterska, skötare samarbetar aktivt. I teamet kan det också ingå arbetsterapeut, sjukgymnast eller kurator som även gör vårdinsatser kring patienten. I tjänsten ingår det kontakter med patienter för att ge stöd att följa vårdplan. Du ska ha en förmåga att följa upp medicinering, mående, det som är aktuellt. Du ska genomföra stödjande samtal, hälsosamtal för att hjälpa patienten att hantera sina svårigheter. Arbetet förutsätter också en god förmåga att samarbeta med andra. I tjänsten ingår det samordning med andra vårdaktörer, samordning via återkommande möten. Som person är du stresstålig. Du ska ha en god empatisk förmåga och kunna uppvisa en god förmåga att samarbeta. Du får gärna ha en erfarenhet av att arbeta med vårdkrävande patienter. Du ska också kunna visa att du som person har en drivande läggning där du aktivt tar tag i saker.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska/skötare. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Hilmar Hilmarsson
Telefon 0702207742
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (17 dagar kvar)