Område psykiatri välkomnar sjuksköterskor till Neuropsykiatriska mottagningen!

Område psykiatri välkomnar sjuksköterskor till Neuropsykiatriska mottagningen!

Om arbetsplatsen
Neuropsykiatriska mottagningen (NPM) är en del av Psykiatrin i Jämtland. Vår målgrupp är personer från åldern 18 år med misstänkta neuropsykiatriska funktionsnedsättningar där psykiatrisk specialistkompetens krävs. Mottagningen ska erbjuda patienten utredning och behandling för att optimera förutsättningarna för individen att hantera sin vardag. Målet är att allsidigt främja utveckling av bästa möjliga funktionsförmåga, aktivitet, delaktighet, samt psykiskt, fysiskt och socialt välbefinnande hos den enskilde individen. I enheten ingår följande personalkategorier, läkare, sjuksköterska, psykolog, socionom/kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut samt medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter
Tjänsterna är placerade inom Neuropsykiatriska mottagningen, en öppenvårdsmottagning där vi utreder, bedömer samt behandlar vissa neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Är du utvecklingsinriktad, engagerad och gillar nya utmaningar? Vi behöver dig till vår verksamhet för att förbättra och utveckla arbetet med psykisk ohälsa. Neuropsykiatriska mottagningen håller på att arbeta in ett nytt arbetssätt, där vi lägger stor vikt på kvalitet med patienten i fokus. Administrativt är sjuksköterskeuppdraget organiserat i 3 områden, läkemedelsinsättning, sedvanlig mottagning och CS- mottagning. Arbetet innebär mycket självständigt arbete så vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom psykiatri och öppenvård samt att du har god förmåga att planera och strukturera din egen dag. Arbetet innebär helgtjänstgöring var fjärde helg på någon av våra heldygnsvårdsavdelningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med VUB och erfarenhet inom psykiatriskvård. Du är självständig, strukturerad och känner dig trygg i din yrkesroll samt har en god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Du har ett genuint intresse för patientvård och vill arbeta för verksamhetens, arbetsgruppens och din egen personliga utveckling. Du som söker har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Just nu söker vi två sjuksköterskor, en tillsvidare och ett vikariat året ut. Skriv gärna med i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Edholm
Telefon 070 6124085
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (11 dagar kvar)