Område psykiatri välkomnar sjuksköterska till öppenvård 2!

Område psykiatri välkomnar sjuksköterska till öppenvård 2!

Om arbetsplatsen
Område psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård. Inom öppenvård 2 tillhandahåller vi vård för trauma- och ångest, affektiva tillstånd, äldrepsykiatri, samt att vi har en akutmottagning. Sammanlagt finns ca 260 medarbetare inom området. Vi värdesätter teamarbete och arbetar för att samarbeta mellan professionerna i så stor utsträckning som möjligt. Vi har en kollega som går i pension och söker därför en ny stjärna till vårat team. Vi har ett öppet och kreativt klimat där egna idéer och initiativ välkomnas. På enheten arbetar sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, socionomer, arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare och sekreterare. Vill du vara med och bygga framtidens psykiatri välkomnar vi din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sjuksköterskor inom psykiatrisk vård samordnar och leder omvårdnadsarbetet utifrån evidensbaserad kunskap samt i relation till patientens individuella behov. Som sjuksköterska i öppenvård 2 kommer du att ha ett varierande och vårdintensivt arbete med mycket egenansvar. Du bedömer patientens behov av vård, prioriterar och behandlar. För att du ska trivas hos oss är du trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Du har förmåga att ställa om vid olika situationer, kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta beslut i svåra situationer. Du kan planera och strukturera ditt eget arbete samt driva flera uppgifter parallellt. Du har god förmåga att kommunicera, vara lyhörd för din omgivning liksom att samarbeta med kollegor. Du trivs med att vara tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är stabil och kontrollerad i svåra situationer. Du är van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Som sjuksköterska inom öppenvård kan du alltid se fram emot nya utmaningar! I denna tjänst ingår helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst högskoleutbildning och är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri. Vidareutbildning med inriktning psykiatri är meriterande lika så steg 1 utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Åsa Johnson
Telefon 063-154625
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)