Område psykiatri välkomnar chefsassistent

Område psykiatri välkomnar chefsassistent

Om arbetsplatsen
Trivs du med att arbeta i en organisation där din roll är mångsidig och stöttande till andra? Gillar du administrativa arbetsuppgifter och att vara spindeln i nätet men söker nya utmaningar? Har du erfarenhet av att arbeta som chefsassistent och vana att leda förbättringsprocesser? Då har vi inom Område Psykiatri Region Jämtland/Härjedalen ett jobb åt dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara områdesledningens administrativa stöd, där arbetsuppgifterna kräver både bred och djup kompetens. Du bistår med att planera, leda, genomföra och följa upp olika aktiviteter. Det innebär bland annat mötesförberedelser och att skapa presentationsmaterial, skriva minnesanteckningar och protokoll, hantera och strukturera dokumentation, boka lokaler, förtäring och resor, kalenderadministration och möteskoordinering, support av interna och externa projekt/konferenser och posthantering. Arbetet kan även omfatta insamlande av fakta eller utförande av särskilda uppdrag. Du kommer också till en viss del arbeta med ledning av processer kopplat till verksamhetens strategiska frågor och mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat utbildning inom området gärna med en dokumenterad ledarskapsutbildning samt processutveckling. Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som chefsassistent/ processledare är meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i systematiskt kvalitetsarbete. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet inklusive kalenderhantering i Outlook eller motsvarande program. Meriterande är att du har lätt att lära dig nya system. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är en strukturerad, systematisk person med god förmåga att hantera många olika frågor parallellt. God samarbetsförmåga är viktigt då du behöver kunna samverka med andra i olika funktioner

Övrigt
Om du är intresserad av att bli en del av vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Vänta dock inte för länge med att skicka din ansökan då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Caroline Johansson
Telefon 063153637
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)