Område psykiatri söker utvecklingsinriktade enhetschefer

Område psykiatri söker utvecklingsinriktade enhetschefer

I ditt uppdrag som enhetschef är du direkt underställd områdeschef samt ingår i områdets ledningsgrupp som har ett tydligt förändrings- och framtidsfokus. Där förväntas du se till helheten och vara engagerad i områdets strategiska frågor samt bidra aktivt till områdets utvecklingsarbete och är inte rädd för att genomföra förändringar. I uppdraget ingår det även att planera, leda samt utvärdera och följa upp din enhets arbete för att uppnå en god balans mellan produktivitet och kvalitét. Du ansvarar för samtliga delar, ekonomi, kvalité, arbetsmiljö, personal och verksamhetsutveckling på din enhet. Arbetet kommer att ske i tätt samarbete med MLU, läkare med medicinskt ledningsuppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning relevant för området. Erfarenhet av chefs- och ledarskap är en förutsättning, vi värdesätter även erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete. Du använder dig av tydlig kommunikation som medel för styrning och ledning av verksamheten samt tillvaratagande av medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och kan fatta beslut. Du har även förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för nå uppsatta mål. Du planerar, analyserar och driver flera arbeten parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Du ska vara van datoranvändare och god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Som person har du en positiv grundinställning, trivs när det händer mycket omkring dig och vågar ta egna initiativ samt driva processer framåt. Du är öppen för nytänkande och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Jämtland Härjedalen erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar. B-körkort

Siv Pålsson, Vision Telefon: 063-154349 Epost: siv.palsson@regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Ylva Drevstad Frid
Telefon 076-100 21 96
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Område psykiatri står just nu inför ett spännande förändringsarbete och därför söker vi två nya enhetschefer. Vi söker dig som har erfarenhet, engagemang och intresse för ledning och utveckling samt intresse av psykiatrisk verksamhet.

Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, enheter, angränsande områden men även samhällets övriga resurser för målgruppen.

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Är du modig och har ett stort hjärta? Då är du den vi söker!