Område psykiatri söker utvecklingsinriktade ST-läkare

Område psykiatri söker utvecklingsinriktade ST-läkare

Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse för kliniskt patientarbetet likväl intresse av utvecklingsarbete, där patientsäkerhet är en viktig del. Inom kliniken har vi ett gott kollegialt samarbete och prioriterar ett professionellt förhållningssätt. Vidare ser vi positivt på forskning och vidareutveckling inom området och försöker vid intresse tillgodose möjligheter för det inom tjänsten. En god balans mellan arbete, fritid och familjeliv är viktigt för hälsa och arbetsglädje och vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad. Kliniken inför digitalisering på bred front och det är en fördel om du ser detta som positivt och att det innebär möjligheter för såväl medarbetare, verksamhet samt för patienter. Denna digitalisering kommer att medföra möjlighet att arbeta på distans.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som underläkare inom psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, kommunikation och vilja till utveckling.
Mer info
Kontaktperson Eva Norum
Telefon 063-155380
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Område psykiatri står inför ett spännande förändringsarbete. Vi söker dig som har erfarenhet, och/eller engagemang och intresse för ledning och utveckling. Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, enheter, angränsande områden samt samhällets övriga resurser för målgruppen. Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Då är du den vi söker!