Område psykiatri söker erfaren administrativ assistent

Område psykiatri söker erfaren administrativ assistent

I uppdraget ingår det att samarbeta med områdets övriga administrativa assistenter i att stödja chefer och verksamhet på bästa sätt med det löpande administrativ arbetet. Du kommer att ha många kontakter internt på området, inom regionen och dess stödfunktioner men även en del externa kontakter. - Förbereda arbete i personal-, och ekonomi-/fakturasystem - Vara delsamordnare i Centuri/Platina - Vara ett stöd i det personal- och ekonomi-administrativa arbetet - Vara sekreterare vid möten - Vara väl förtrogen med de policy- och styrdokument, handlingsplaner och regelverk som avser personalarbetet i Region Jämtland Härjedalen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom administration och/eller motsvarande erfarenhet av administrativt arbete. Du förväntas hantera flera olika systemstöd såsom Heroma, Raindance, Saba Cloud, Diveport, Centuri m.fl. Som person har du en positiv grundinställning, trivs när det händer mycket om kring dig men sätter stort värde på struktur. Vi värdesätter även tidigare arbete med löpande förbättringsarbete inom administration. Du har förmågan att planera och driva flera uppgifter parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra men tycker också om att arbeta självständigt. Du är van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Schröder
Telefon 063-153088
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En av område psykiatris administrativa assistenter går i pension och vi söker nu dig som har intresse för administration och tycker om att vara spindeln i nätet. Vi söker dig som har erfarenhet, engagemang och intresse för administration, struktur samt ett intresse av psykiatrisk verksamhet. Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, enheter, angränsande områden men även samhällets övriga resurser för målgruppen. Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Då är du den vi söker!