Område Psykiatri välkomnar sjuksköterska till öppenvården

Område Psykiatri välkomnar sjuksköterska till öppenvården

Om arbetsplatsen
Område Psykiatri står inför en spännande tid, vi vänder blad och blickar mot framtiden! Vi arbetar mot en personcentrerad vård och söker nu dig somär driftig, engagerad och flexibel att kunna hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vill du vara med och bygga framtidens psykiatri välkomnar vi din ansökan! Invånare i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri får sin behandling i öppen eller heldygnsvård inom område psykiatri på Östersunds sjukhus. Enheternas medarbetare har ett stort ansvar i att utveckla och förbättra vården i samarbete med områdets ledning. Sammanlagt finns ca 270 medarbetare på kliniken. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har nu en tjänst i Öppenvård 1 som består av Ätstörningar, Missbruk/beroende,Neuropsykiatri, Psykoser och olika psykiskafunktionsvariationer. Denna tjänst avser en placering hos vår beroendemottagning där vi arbetar med de över 18 år som har beroende eller missbruk av droger och känner behov av stöd och hjälp för att uppnå drogfrihet. Kontakten bygger helt på patientens motivation. Vi samarbetar med socialtjänst, arbetsförmedling, försäkringskassa och frivård. På beroendeenheten arbetar sjuksköterskor, läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, psykoterapeut och sekreterare.

Arbetsuppgifter
Sjuksköterskor inom psykiatrisk vård samordnar och leder omvårdnadsarbetet utifrån evidensbaserad kunskap samt i relation till patientens individuella behov. Som sjuksköterska kommer du att ha ett varierande och vårdintensivt arbete med mycket egenansvar. Du bedömer patientens behov av vård, prioriterar och behandlar. Vi har ett varierat arbete, i det enskilda patientmötet. För att du ska trivas hos oss är du trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Du har förmåga att ställa om vid olika situationer, kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta beslut i svåra situationer. Du har god förmåga att kommunicera, vara lyhörd för din omgivning liksom att samarbeta med kollegor. Du trivs med att vara tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är stabil och kontrollerad i svåra situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmågan att planera och strukturerar ditt eget arbete samt driva flera uppgifter parallellt. Du är van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Som sjuksköterska inom öppenvård kan du alltid se fram emot nya utmaningar!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst högskoleutbildning och är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri Vidareutbildning med inriktning psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten innebär arbete dagtid. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Du kan också nå annonsen via länken nedan: https://recruit.visma.com/General/AssignmentPrint.aspx?guidAssignment=e2ed6a27-9d17-4257-8598-79707cfb23dd (Markera, kopiera och klistra in länken i en ny flik/nytt fönster om den inte visas som klickbar.) Med vänlig hälsning Visma Recruit
Mer info
Kontaktperson Sandra Forss
Telefon 070-220 77 42
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (11 dagar kvar)