Område Psykiatri välkomnar arbetsterapeut

Område Psykiatri välkomnar arbetsterapeut

Om arbetsplatsen
Område Psykiatri står inför en spännande förändringstid. Vi arbetar med personcentrerad vård där vi ser att arbetsterapeuter gör en stor insats. Därför söker vi nu dig som är intresserad av att arbeta med människor, är driftig, engagerad och flexibel. Vill du vara med och bygga framtidens psykiatri, sök! Område Psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård. Sammanlagt har området ca 270 medarbetare som bistår patienter i behov av specialistpsykiatri i Jämtlands län Du kommer att få arbeta både mot heldygnsvård och öppenvård. Arbetet sker i multiprofessionella team. Du har också ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter. I det pågående förändringsarbetet kommer du att ha möjlighet att vara med och påverka utvecklingen. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete samt engagerade och trevliga arbetskamrater. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut utför du utredning och bedömning av aktivitetsförmåga samt genomför rehabiliteringsplanering och aktivitetsbaserad behandling. Samverkan med andra vårdgivare eller aktörer inom och/eller utom Regionen är en del i arbetet. Arbetet kräver förmåga att anpassa sig efter omständighet och person, självständighet, tålamod, uthållighet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Leg arbetsterapeut. Erfarenhet av psykiatri är meriterande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun.
Mer info
Kontaktperson Sandra Forss
Telefon 0702207742
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (10 dagar kvar)