Område Kirurgi söker sommarvikarie som medicinsk sekreterare!

Område Kirurgi söker sommarvikarie som medicinsk sekreterare!

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal. Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, samt ansvar för en del administrativa uppgifter. Då vi arbetar i team förekommer både öppenvårdsarbete och slutenvårdsarbete.

Kvalifikationer
Klar eller pågående vårdadministrationsutbildning/läkarsekreterarutbildning är ett krav. Eventuellt kan studerande till läkare också vara av intresse. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är ett krav. För att trivas i det här jobbet bör du tycka om att ge service, ha en god samarbetsförmåga samt vara flexibel. Du har en positiv grundinställning, är noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.

Övrigt
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Madelene Nyström
Telefon 063-153989
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.regionjh.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)