Område Kirurgi söker medicinsk sekreterare med placering på Kirurgimottagningen!

Område Kirurgi söker medicinsk sekreterare med placering på Kirurgimottagningen!

Som medicinsk sekreterare kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal. Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, samt ansvar för en del administrativa uppgifter, till exempel remisshantering.
Vi kommer under hösten att sektioneras till olika team och därför kan en del arbete på vårdavdelning också komma att bli aktuellt. För att öka patientsäkerheten samt effektivisera verksamheten pågår flera utvecklings- och förbättringsarbeten på området, bland annat RAK (Rätt använd kompetens). Det förväntas att du aktivt arbetar och deltar i detta.


Kvalifikationer
Vårdadministrationsutbildning/läkarsekreterarutbildning är ett krav. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic och gärna några års erfarenhet som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare är meriterande.
För att trivas i det här jobbet bör du tycka om att ge service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga och flexibilitet. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, är professionell i din yrkesutövning, har en positiv grundinställning, är noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn samt intresse av förändringsarbete.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen.
Mer info
Kontaktperson Emma Backman
Telefon 063-142432
Område Östersund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spännande jobb som medicinsk sekreterare, inkl härliga kollegor*

Är du en person som gillar att ha många bollar i luften? Vill du komma och jobba tillsammans med ett positivt och framåt gäng på kirurgen, fortsätt och läs!

* Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är också en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.
Område kirurgi har ca 260 anställda och bedriver en bred akut och planerad verksamhet inom kirurgins olika subspecialiteter. Området har också ett stort åtagande inom onkologi.
Ring gärna så berättar vi mera!

Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.