Neuro-Strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba extra

Neuro-Strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba extra

Om arbetsplatsen
Strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba extra hos oss Neuro-Strokeenheten ingår i område HNR (Hjärt-kärl, neuro-, rehab och reuma) inom medicinska specialiteter och har 20 vårdplatser. Inriktningen på enheten är framför allt patienter med akut stroke, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Som undersköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du får chansen att använda dina omvårdnadskunskaper och växa i din roll. Du kommer få uppleva många varierande vårdsituationer, såväl akuta som planerade. Vi har nyligen infört ett digitalt system som underlättar i vårt dagliga arbete och där du som medarbetare arbetar mycket via en läsplatta som du har med dig under hela ditt arbetspass. Hos oss har vi dagtid en koordinator som bland annat svarar på inkommande samtal, ordnar med utskrivningar, sjukresor och tar emot rapporter vilket gör att du som undersköterska får avlastning från många störande moment. Vi använder oss också av vårdnära service som ett stöd vid exempelvis patienttransporter, förråds- och kosthantering. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra. På enheten ordnas återkommande internutbildningar i de olika neurologiska områdena. Till enheten hör också en sjuksköterskebaserad Strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA. Enheten har ett nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. På samma våningsplan finns också Neurologmottagningen som har en stor mottagningsverksamhet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning. Som timvikarie hos oss kan ditt arbete innebära att du täcker för en ordinarie personals frånvaro, att du är en extra resurs när vi behöver mer bemanning eller att du sitter extravak hos en patient som har behov av extra tillsyn. Arbetsuppgifterna är olika och innehåller bland annat omvårdnad, observation och kontakt med anhöriga. På enheten arbetar många professioner tillsammans och du som gillar att arbeta i team där ditt kunnande som undersköterska värderas högt har hittat rätt. På enheten pågår ständigt förbättringsarbeten och även där finns stora möjligheter att påverka och delta.

Kvalifikationer
Undersköterska, gärna med intresse och erfarenhet av strokesjukvård och/eller arbete vid annan medicinsk vårdavdelning. Du som går sjuksköterskeprogrammet och är klar med termin 4, och du som går läkarprogrammet och är klar med termin 4 och KLUM, är välkommen att söka som undersköterska hos oss.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. http://www.regionjh.se Du kan också nå annonsen via länken nedan: https://recruit.visma.com/General/AssignmentPrint.aspx?guidAssignment=13e72873-850e-409b-8eb6-b7d4e3d4b77d (Markera, kopiera och klistra in länken i en ny flik/nytt fönster om den inte visas som klickbar)
Mer info
Kontaktperson Sara Magnusson
Telefon 063-154332
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (2 dagar kvar)