Musikterapeut för Rett syndrom & närliggande diagnoser

Musikterapeut för Rett syndrom & närliggande diagnoser

Som musikterapeut ingår du i ett tvärprofessionellt team där du deltar aktivt i teamets utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete. I egenskap av specialist inom musik och musikterapi förväntas du ansvara för nationellt- och internationellt nätverksarbete samt ge stöd till kollegor, familjer och övrigt nätverk. Du har ansvar för att i samverkan med övriga teammedlemmar utforma och genomföra kurser, föreläsningar och utbildningar samt utveckla behandlingsstrategier. Du förväntas även aktivt delta i utvecklingsarbete samt sprida information och ny kunskap både muntligt och skriftligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad musikterapeut RMT-SAM eller har motsvarande internationell utbildning. Det är meriterande med erfarenhet av praktiskt arbete för personer med flerfunktionsnedsättningar. Arbetet kräver ett intresse för utvecklingsarbete och forskning. Forskarutbildning är meriterande. Då tjänsten innefattar utbildningsinsatser och föreläsningar inom och utom landet krävs vana av att presentera och att hantera tekniska hjälpmedel. Att behärska engelska i tal och skrift är en förutsättning. Kommunikations- och samarbetsförmåga tillhör dina starka sidor och du är van vid att ta eget ansvar för att planera och utveckla ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen: http://www.regionjh.se/ Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: http://www.ostersund.se/ Välkommen till Jämtland Härjedalen: http://www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Mikael Lec-Alsén
Telefon 070-317 64 69
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du intresserad av ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete där du gör skillnad för patienter med speciella behov? Nationellt Center är ett kunskapscenter och en medicinsk riksspecialitet för patienter med Rett syndrom och närliggande diagnoser som Angelman syndrom, CDKL5 syndrom, FOXG1 syndrom, MECP2 duplikations syndrom, Mowat-Wilson syndrom, Phelan McDermid syndrom och Pitt Hopkins syndrom. På centret bedrivs specialistsjukvård samt utrednings- och bedömningsarbete för patienter med Rett syndrom eller närliggande diagnoser. Verksamheten består även av utbildning- informations och utvecklingsarbete samt klinisk praktisk forskning. Vår verksamhet utgör ett komplement till lokala och regionala neurologiska och habiliterande enheter i Sverige och är organisatoriskt förlagt till Region Jämtland Härjedalen. Läs mer på www.nationelltcenter.se