Medicinsk sekreterare välkomnas till område barn- och ungdomsmedicin!

Medicinsk sekreterare välkomnas till område barn- och ungdomsmedicin!

Om arbetsplatsen
Område barn- och ungdomsmedicin består dels av slutenvård med två avdelningar varav en med neonatal inriktning och den andra med barn- och ungdomar upp till 18 år. Två öppenvårdsenheter där barnmottagningen har både planerad och akut verksamhet under dagtid samt en dagvårdsavdelning med i huvudsak planerad verksamhet. Inom området arbetar ca 120 medarbetare utifrån olika yrkesroller.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare hos oss inom område barn- och ungdomsmedicin kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal inom öppenvård såväl som slutenvård. Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, posthantering samt övriga administrativa uppgifter. Arbetet riktas både mot öppenvård samt slutenvård. Hos oss arbetar vi även i olika team där medicinsk sekreterare med fördel kan ingå. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten för att bidra till en ökad patientsäkerhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Meriterande är erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic samt några års erfarenhet som medicinsk sekreterare. Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har ett genuint intresse för språk då du som medicinsk sekreterare kontinuerligt kvalitetsgranskar patientdokumentationen för att patienten ska kunna läsa och förstå sin egen journal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och ev tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Heléne Wikstrand Fryklund
Telefon 063-153842
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)