Medicinsk sekreterare till medicinenheten

Medicinsk sekreterare till medicinenheten

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare ansvarar du i huvudsak för den medicinska dokumentationen i journalsystemet COSMIC, remisshantering, patientklassificering, arbete med olika kvalitetsregister. Flera specifika arbetsuppgifter ingår dessutom kring öppenvårdsverksamheten.

Kvalifikationer
Läkarsekreterarutbildning/ medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Erfarenhet av yrket samt av COSMIC och DRG är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbets-förmåga. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden. Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Johanna Åsengård
Telefon 063-153000
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (9 dagar kvar)