Medicinsk sekreterare till Specialisttandvården

Medicinsk sekreterare till Specialisttandvården

Om arbetsplatsen
Välkommen till Specialisttandvården! Vi söker en medicinsk sekreterare till Specialisttandvården vid Östersunds sjukhus. Inom enheten finns avdelningar för parodontologi, oral protetik, ortodonti, pedodonti, oral radiologi, käkkirurgi, bettfysiologi, orofacial medicin samt reception. Tillsammans är vi ca 40 medarbetare och vi tar emot remisser från både allmäntandvård och hälso- och sjukvård i Jämtlands län.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett omväxlande arbete med journalskrivning i Cosmic och T4, remisshantering, receptionsarbete samt för verksamheten övrig administration. I receptionen är du Specialisttandvårdens ansikte utåt och har ett stort serviceansvar gentemot våra patienter. I uppdraget ingår även till viss del att vara ett administrativt stöd till chefer och medarbetare

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och ser gärna att du har erfarenhet av yrket. Som person är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har bra planering- och organisationsförmåga och gillar att arbeta självständigt. God datorvana och vana av receptions/kassaarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa goda relationer med patienter, remittenter och arbetskamrater.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Kristina Overud
Telefon 063-14 71 51
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2020 (16 dagar kvar)