Medicinsk sekreterare till Personalpoolen, Östersunds sjukhus

Medicinsk sekreterare till Personalpoolen, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Personalpoolen är en ny enhet som ska tillhandahålla gemensamma personalresurser främst inom områdena kirurgi, medicin och ortopedi på Östersunds sjukhus.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare ansvarar du i huvudsak för den medicinska dokumentationen i journalsystemet COSMIC och remisshantering. Omväxlande och flera specifika arbetsuppgifter ingår kring sluten- och öppenvårdsverksamheten. På de olika enheterna samarbetar du med läkare och sjuksköterskor, samt ingår i ett team med två medicinska sekreterarkollegor inom Personalpoolen. Din placering är inte avgörande då möjligheten till distansarbete finns. Vi söker Medicinska sekreterare för både arbete på sjukhuset och enbart skrivning på distans.

Kvalifikationer
Läkarsekreterarutbildning/ medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Flerårig erfarenhet av yrket samt av COSMIC och diagnosklassificering är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn. Vi ställer höga krav på Din förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer, i gengäld erbjuder vi en ersättning väl anpassad för uppdraget

Övrigt
Välkommen med din ansökan! Vi kommer att hantera ansökningarna löpande under ansökningstiden. Om du inte kommer från Östersund, har Region Jämtland Härjedalen möjlighet att hjälpa till med bostad. Ytterligare information via vår hemsida. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Håkan Flyman
Telefon 073-098 74 79
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (6 dagar kvar)