Medicinsk sekreterare till Område Kirurgi - Med plac på Urologimottagningen

Medicinsk sekreterare till Område Kirurgi - Med plac på Urologimottagningen

Som medicinsk sekreterare kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal. Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, samt ansvar för administrativa uppgifter så som remisshantering, olika bevakningar, tidsbokning, standardiserade brevutskick m.m.
Ditt arbete kommer att vara riktat mot endast urologisk verksamhet och i och med att det i verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten för att bidra till en ökad patientsäkerhet så förväntas du arbeta med detta.


Kvalifikationer
Vårdadministrationsutbildning/läkarsekreterarutbildning är ett krav. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic och gärna några års erfarenhet som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare är meriterande.
För att trivas i det här jobbet bör du tycka om att ge service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga och flexibilitet.
Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, är professionell i din yrkesutövning, har en positiv grundinställning, är noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn samt intresse av förändringsarbete.Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen
Mer info
Kontaktperson Emma Backman
Telefon 063-142432
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 1 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en person som gillar att ha många bollar i luften? Vill du komma och jobba tillsammans med ett positivt och framåt gäng på kirurgen, fortsätt och läs!

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset har 2400 medarbetare och är det enda i länet. Som anställd är du även medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Område kirurgi har 260 anställda och bedriver en bred akut och planerad verksamhet inom kirurgins olika subspecialiteter där urologi upptar en stor del.
På området arbetar 19 medicinska sekreterare, som sedan hösten 2018 är indelade i tre team (urologi, mage/tarm, bröst/kärl). Sekreterarna har ett nära samarbete med varandra och har varje dag gemensamma pulsmöten. Månadsvis har gruppen gemensam APT samt även en intern utbildning/workshop i diagnoskodning med mera.
Ring gärna så berättar vi mera!