Medicinsk sekreterare till Öron-näsa-halsmottagningen

Medicinsk sekreterare till Öron-näsa-halsmottagningen

Om arbetsplatsen
Vi söker en medicinsk sekreterare till ett stimulerande arbete inom område Ögon/Öron med placering på Öron-näsa-halsmottagningen. Vid behov kan viss tjänstgöring på annan enhet inom området bli aktuell. Öron-näsa-halsmottagningen är en specialistmottagning med planerad mottagning, akutmottagning och operationsverksamhet där vi träffar patienter i alla åldrar. I enheten ingår även logopedmottagningen som har sina lokaler på Campusområdet. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår verksamhet. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i Jämtlands län, vilket ger en närhet mellan de olika specialiteterna. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd spännande och roliga aktiviteter. Sjukhuset har också en träningsanläggning med gym och olika gruppaktiviteter, som alla anställda har tillgång till. På Öron-Näsa-Halsmottagningen pågår arbete och projektering för ytterligare en operationssal samt ombyggnation av mottagningen.

Arbetsuppgifter
Arbetet som medicinsk sekreterare innebär att du i huvudsak kommer att arbeta med journalskrivning, till största delen öppenvårdsanteckningar. I arbetsuppgifterna ingår även receptionsarbete, bokning av patienter, registrering i kvalitetsregister, samt andra förekommande arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare. Du förväntas också att ta en aktiv del i att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
En yrkeskvalificerad utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande är ett krav. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete inom administration och service. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic och gärna några års erfarenhet som läkarsekreterare/medicinsk sekreterare är meriterande. Vi ser att du tar ett stort ansvar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och att du är professionell i din yrkesutövning. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt är flexibel och noggrann. Som person är du trygg, positiv och har en konstruktiv inställning till problemlösning samt har en bra samarbetsförmåga. Vidare är du också uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och viktiga egenskaper är förmåga till helhetssyn och att ta till sig nya kunskaper. För att du och vi ska trivas tillsammans lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser gärna din ansökan snarast möjligt då intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Evalena Peterson
Telefon 063-154465
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 19 sept 2021 (1 dag kvar)