Medicinsk sekreterare/assistent till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Medicinsk sekreterare/assistent till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Hörcentralen i Östersund är en länsövergripande specialistverksamhet som ansvarar för hörseldiagnostik och hörselhabilitering/rehabilitering i Jämtlands län. På Hörcentralen arbetar idag audionomer, hörselvårdsingenjör och medicinska sekreterare. Nu söker vi en medicinsk sekreterare eller administrativ assistent för ett vikariat på ca ett år med möjlighet till förlängning. I Hörselvården ingår också den Pedagogiska hörselvården som bemannas med hörselpedagoger, hörselvårdsingenjör och kurator. Verksamheten ingår i område Ögon Öron, Syn- och hörselrehabiliteringen, som för närvarande består av syncentralen, pedagogiska hörselvården, hörcentralen och tolkcentralen. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, vilket är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Region Jämtland Härjedalen har en gemensam värdegrund där välkomnande, handlingskraftig och pålitlig är ledorden som vi arbetar efter. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter. I regionen är det relativt lätt att hitta en bostad och vi hjälper dig gärna med det från regionens sida.

Arbetsuppgifter
Arbetet omfattas i huvudsak av 50 % arbete på hörcentralens reception och 50 % arbete på området Ögon Öron. Arbetsuppgifter är bland annat telefontider, skriva diktat, ge service åt patienter och personal på hörcentralen samt allmänna kontorsgöromål. Du har ett nära samarbete med andra medicinska sekreterare, audionomer, hörselvårdsingenjörer och tekniker. Du har en hög servicekänsla, är lösningsorienterad och ser möjligheter i förändringar. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad medicinsk sekreterare, vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig med yrkeserfarenhet. Som person är du flexibel och har väl utvecklad samarbetsförmåga. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Åsa Moxell
Telefon 063-153474
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.regionjh.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)