Medicinsk sekreterare Zätagränds hälsocentral

Medicinsk sekreterare Zätagränds hälsocentral

Om arbetsplatsen
Hälsocentralen Zätagränd är placerad i centrala Östersund och bemannad med undersköterskor, distriktssköterskor, distriktsläkare, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc. Sjukgymnast och arbetsterapeuter är knutna till hälsocentralen. På hälsocentralen finns en psykosocial enhet bestående av psykolog och socionom. Vi är idag ca 45 medarbetare som tillsammans tar hand om de ca 12 200 personer som är listade hos oss. I vår lättakutmottagning arbetar vi i team av undersköterska, distriktssköterska och läkare. Nivån av ansvarstagande är mycket hög och man är mån om god service och kvalitetssäkrade rutiner till befolkning och kolleger.

Arbetsuppgifter
Är du rätt person? Har du individen i fokus, en hög servicenivå, ett genuint intresse för administration och samordning och vill finnas i hjärtat på vår hälsocentral, då är det dig vi söker. Som medicinsk sekreterare ansvarar du för sedvanliga arbetsuppgifter utifrån yrkesrollen. Då du kommer bemanna reception är du öppensinnig för våra patienters behov. Du är engagerad, har struktur och nytänk i de administrativa uppgifter som styr delar av hälsocentralen. Utifrån verksamhetens behov har du ett stort mått av flexibilitet och du är öppen för nya arbetsuppgifter. Du kommer samarbeta med alla yrkesgrupper som ingår i en hälsocentral och det krävs att du är kommunikativ och lyhörd. Känner du att detta stämmer in på dig, välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratörsutbildning med erfarenhet av yrket samt Cosmic. Du är öppen för nya arbetsuppgifter, tycka om patientkontakt samt trivas med rollen som "ansiktet utåt/inåt" på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga och gillar variation där arbetsuppgifterna växlar.

Övrigt
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Sofie Spelés
Telefon 070-204 39 35
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)