Medicinsk sekreterare Område Kirurgi – Med placering i Bröst/Kärl-teamet

Medicinsk sekreterare Område Kirurgi – Med placering i Bröst/Kärl-teamet

Om arbetsplatsen
Är du en person som gillar att ha många bollar i luften? Vill du komma och jobba tillsammans med ett positivt och framåt gäng på kirurgen, fortsätt och läs!

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset har 2400 medarbetare och är det enda i länet. Som anställd är du även medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Område kirurgi har 260 anställda och bedriver en bred akut och planerad verksamhet inom kirurgins olika subspecialiteter.
På området arbetar 17 medicinska sekreterare, som sedan hösten 2018 är indelade i tre team (bröst/kärl, urologi, mage/tarm). Sekreterarna har ett nära samarbete med varandra och har varje dag gemensamma pulsmöten. Månadsvis har gruppen gemensam APT samt även en intern utbildning/workshop i diagnoskodning med mera. Ring gärna så berättar vi mera!

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare på område Kirurgi kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal. Vi lägger stor vikt vid att man som medicinsk sekreterare ska få användning av sin utbildning och kompetens. Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, samt ansvar för administrativa uppgifter så som remisshantering, bokning av besök samt olika bevakningar.
Ditt arbete kommer att bli riktat mot både öppenvård och slutenvård inom bröst-, kärl-, plastik- och endokrinsektionen.
Det pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten i verksamheten och för att bidra till en ökad patientsäkerhet så förväntas du arbeta med detta.

Kvalifikationer
Vårdadministrationsutbildning/läkarsekreterarutbildning är ett krav. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic och gärna några års erfarenhet som medicinsk sekreterare/ läkarsekreterare är meriterande.
För att trivas i det här jobbet bör du tycka om att ge service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga och flexibilitet.
Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, är professionell i din yrkesutövning, har en positiv grundinställning, är noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn samt intresse av förändringsarbete.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen www.regionjh.se
Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Madelene Nyström
Telefon 063-153989
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionjh.se/
Sista ansökningsdag 20 jan 2021 (1 dag kvar)