Medarbetare till Vårdnära service

Medarbetare till Vårdnära service

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen vilket tillåter dig att utvecklas i din roll. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Förrådsarbetarna har i uppdrag att i nära samarbete med sjukhusets verksamheter bidra till att vårdpersonalen har det sjukvårdsmaterial de behöver.

I en liten grupp om 6 personer ansvarar du för att inventera, packa upp, returnera och göra leveranskontroller av beställda artiklar på olika vårdavdelningar.

Utöver arbetet ute på avdelningarna ingår också kontorsarbete i form av uppdatering av förrådslistor i Excel, beställning av material samt sköta kontakt med vårdpersonal, upphandlingsenheten, centralförrådet och externa aktörer över mail och telefon. Ett varierande arbete där huvudfokuset är att ge bästa möjliga service till vården som i sin tur får fokusera på patienten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god fysisk förmåga då arbetet både är rörligt och stillasittande. Du ska ha goda datorkunskaper och har tidigare gärna arbetat med Officepaketet och beställningssystem.

Som person är du ordningsam, lyhörd, initiativtagande, prestigelös, ansvarstagande och kan ha många bollar i luften samtidigt. Eftersom arbetet växlar mellan att vara i grupp och ensam, behöver du ha god samarbetsförmåga men också kunna vara självgående.

Upplärning sker på plats men fördelaktigt är om du har tidigare vårderfarenhet eller kunskap om sjukvårdsmaterial. Att du är serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Vi ser fram emot att välkomna en ny härlig kollega till vårt team!

Övrigt
Anställning sker löpande. Detta innebär att tjänster kan vara tillsatt innan ansökningstidens slut.
Mer info
Kontaktperson Johan Holmlund
Telefon 072-2320822
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (59 dagar kvar)