Lugnviks & Zätagränds HC söker gemensamt Sjukgymnast/Fysioterapeut

Lugnviks & Zätagränds HC söker gemensamt Sjukgymnast/Fysioterapeut

Om arbetsplatsen
Söker du ett spännande och utmanande arbete? Vi söker nu en Sjukgymnast/Fysioterapeut till våra Hälsocentraler, med planerad fördelning 60% Zätagränd och 40% Lugnvik. Hälsocentralerna har mellan ca 7500 och 12 400 listade patienter/var. Här arbetar distriktsläkare och ST-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeut/sjukgymnaster, undersköterskor och medicinska sekreterare. Zätagränd har också en familjecentral belägen i anslutning till hälsocentralen där barnsjuksköterskor och barnmorskor arbetar. Dessutom finns PSR (psykosocial resurs) och en rehabkoordinator som jobbar i teamet kring sjukskrivningsprocessen. Det finns också en arbetsterapeut. Här finns de kunskaper som krävs inom varje enskild profession i ett multimodalt team och resurser för att bedriva en god vård. Hälsocentralerna har två enhetschefer med delat ledarskap.

Arbetsuppgifter
Som Sjukgymnast/Fysioterapeut kommer du att arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter med olika funktionsnedsättningar, diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du är ofta första kontakt för patienter med besvär från rörelseorganen. Teamarbete och arbete med patienter i grupp (t ex med KOL-patienter) ingår samt hembesök för bedömning, behandling och träning. Det ordnas fortbildningsdagar 4 gånger per år där vidareutbildning sker i olika ämnen och där det samtidigt finns möjlighet till utbyte och samverkan med kollegor på andra hälsocentraler i regionen.

Kvalifikationer
Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och ett professionellt ansvar. Du kommer att samarbeta med övriga professioner på Hälsocentralerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande. Krav: B-körkort Du är välkommen med din ansökan!

Övrigt
Urval, intervjuer och tillsättning kan ske löpande. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Sofie Spelés
Telefon 063 14 21 89
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (1 dag kvar)