Lokalplanerare till Fastighet

Lokalplanerare till Fastighet

Om arbetsplatsen
Fastighetsenheten har till uppdrag att utveckla och säkerställa optimala lokaler för Regionen så att verksamheten kan klara uppdraget så effektivt som möjligt. De verksamheter som ingår i Regionen berör områden som sjukvård, tandvård, regional utveckling, folkhögskolor. Fastighet uppdrag är uppdelat i två huvudprocesser: * Förvalta och utveckla fastigheter för att vidmakthålla funktion och värde (drift och underhåll) * Hantera ändrat krav/behov (anpassa lokaler och teknik för att klara förändrade/utvecklade uppdrag åt verksamheterna) Fastighetsförvaltning inom Regionen innebär höga krav på lokalernas utformning och driftsäkerhet för att klara den komplexa och teknikfyllda verksamheten. Utvecklingen av verktyget lokaler/teknik är en viktig del i Regionens förutsättningar att utvecklas och skapa trygghet och attraktion för framtiden. Vill du arbeta med ett utvecklande, omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete är du välkommen till oss att med din ansökan. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en arbetsplats, där vi ständigt strävar efter att koppla ihop kvalitet och effektivitet i vår verksamhet med personalens kompetens och möjligheter till utveckling.

Arbetsuppgifter
Fastighetsenheten ansvarar för den samlade planerings och byggprocessen från behovsanalys till idrifttagande. Som lokalplanerare kommer du att jobba mycket med tidiga skeden av komplexa och utmanade byggprojekt där din roll blir att förstå verksamhetens behov och hitta lämpliga lokallösningar utifrån gällande riktlinjer och standarder. Fastighet har ett system som heter Program för Teknisk Standard till sin hjälp att dimensionera och skapa vårdens lokaler Till din hjälp kommer du ha flera olika specialiteter inom organisationen med sak och fackkunskap. Kartläggning av befintliga lokalresurser är en viktig del av arbetet då flera av våra byggnader är trånga vilket innebär komplexa omflyttningar för att nå en lösning som funkar för alla. Du kommer att vara med och påverka framtida vårdmiljöer och ta dig an utmaningen att hitta nya lokallösningar för verksamheter som ständigt förändras och utvecklas. Nya lokallösningar kommer att skapas både i egen regi och med externa hyresvärdar.

Kvalifikationer
Vi tror att Du: * Är högskoleutbildad eller har motsvarande erfarenhet * behärskar vanligt förekommande programvara såsom officepaketet, andra program är PTS och Centuri, erfarenhet av dessa är meriterande. * tycker om att arbeta strukturerat och systematiskt * har energi och är drivande med stort fokus på resultat * har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt * är flexibel och nyfiken på nya utmaningar och att snabbt sätta dig in i nya processer och att driva dessa framåt Är du den person så är du varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Jörgen Svensson
Telefon 072-451 43 08
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)