Logoped till Vuxenhabiliteringen

Logoped till Vuxenhabiliteringen

Om arbetsplatsen
Är du logoped och vill ha ett omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till oss på vuxenhabiliteringen i Östersund. vi söker just nu en logoped på 50%. Vi är en arbetsplats som gör skillnad varje dag! Vuxenhabilitering är en specialistenhet inom länssjukvården som ger stöd till vuxna. Enheten består av flera olika yrkesprofessioner såsom arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, socionom, uroterapeut, dietist, samt medicinsk sekreterare. Verksamheten vänder sig till vuxna med medfödda eller förvärvade funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen. Enhetens yrkesprofessioner arbetar ofta tillsammans i team. Vuxenhabiliteringen är lokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund.

Arbetsuppgifter
Som logoped inom Vuxenhabiliteringen ansvarar du utför bedömningar och behandlingar, samt ger utbildning och konsultation till patientens nätverk. Du ansvarar för att bedöma ät- och sväljproblematik samt uppföljningar kring detta. Du utför även utprovning och uppföljning av kommunikationshjälpmedel. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utvecklas inom sin yrkesroll.

Kvalifikationer
Leg logoped. Körkort är ett krav då vi arbetar länsövergripande. Meriterande är erfarenhet av funktionsnedsättningar, habiliteringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker har ett stort engagemang, god samarbetsförmåga samt vana att arbeta flexibelt.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Åsa Johnson
Telefon 063-154625
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom, Logoped
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)