Logoped till Vuxenhabiliteringen

Logoped till Vuxenhabiliteringen

Som logoped inom Vuxenhabiliteringen ansvarar du för utredningar, bedömningar och behandlingar, samt ger utbildning och konsultation till patientens nätverk. Du ansvarar för att bedöma ät- och sväljproblematik samt uppföljningar kring detta. Du utför utredning, bedömning och behandling, samt utprovning och uppföljning av kommunikationshjälpmedel. Arbetet är som sagt omväxlande och ger stora möjligheter att utvecklas inom sin yrkesroll.

Kvalifikationer
Leg logoped. Körkort är ett krav då vi arbetar länsövergripande. Meriterande är erfarenhet av funktionsnedsättningar, habiliteringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker har ett stort engagemang, god samarbetsförmåga samt vana att arbeta flexibelt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Åsa Johnson
Telefon 063-154625
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du logoped och vill ha ett omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till oss på vuxenhabiliteringen i Östersund. Vi är en arbetsplats som gör skillnad varje dag! Vuxenhabilitering är en specialistenhet inom länssjukvården som ger stöd till vuxna. Enheten består av ca 12 medarbetare med yrkesprofessioner såsom arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, socionom, uroterapeut, dietist, samt medicinsk sekreterare. Verksamheten vänder sig till vuxna med medfödda eller förvärvade funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen. Enhetens yrkesprofessioner arbetar ofta tillsammans i team. Vuxenhabiliteringen är lokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund.