Logoped till Barn- och ungdomshabiliteringen

Logoped till Barn- och ungdomshabiliteringen

Om arbetsplatsen
Är du logoped och vill ha ett omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till oss på Barn- och ungdomshabiliteringen i Östersund. Vi är en arbetsplats som gör skillnad varje dag!

Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH) är en specialistenhet inom länssjukvården som ger stöd till barn och ungdomar 020 år samt deras anhöriga. Enheten består av ca 40 medarbetare med yrkesprofessioner såsom arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped, psykolog, socionom, specialpedagog, barnskötare, barnsjuksköterska, barnneurolog, uroterapeut, dietist, samt medicinsk sekreterare. Verksamheten vänder sig till barn och ungdomar med medfödda eller förvärvade funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen. Enheten är organisatoriskt indelad i tre team: barnteam, ungdomsteam och autismteam.

Administrativt är verksamheten organiserad i området Barn och unga vuxna (BUV) som förutom Barn- och ungdomshabiliteringen består av Vuxenhabiliteringen, Barn- och ungdomspsykiatrin och Föräldra- och barnhälsan. Dessa fyra enheter är samlokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund.

Arbetsuppgifter
Som logoped inom Barn och ungdomshabiliteringen ansvarar Du för utredning, bedömning och behandling av svårigheter med tal, språk, kommunikation och ätande samt utprovning och uppföljning av kommunikationshjälpmedel hos barn och ungdomar inom målgruppen.

Du deltar i tvärprofessionella utredningar, bedömningar och behandlingar, samt ger utbildning och konsultation till patientens nätverk. Arbetet är som sagt omväxlande och ger stora möjligheter att utvecklas inom sin yrkesroll.

Kvalifikationer
Leg logoped. Körkort är ett krav då vi arbetar länsövergripande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Meriterande är erfarenhet av funktionsnedsättningar, habiliteringsarbete, och AKK.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Anna Olander
Telefon 073-0466802
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (1 dag kvar)