Leg psykolog till Föräldra- och barnhälsan

Leg psykolog till Föräldra- och barnhälsan

Utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete med blivande föräldrar, barn 0-6 år och deras familjer. Mycket arbete sker enligt nätverksmodell med nära samverkan med övriga vårdgrannar inom Region Jämtland Härjedalen, socialtjänst och skola.

Kvalifikationer
Leg Psykolog. Kunskap och erfarenhet beträffande stöd och behandling till gravida och föräldrar. Erfarenhet av bedömning och utredning av förskolebarn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och ser gärna en mångfald i arbetslaget. B-körkort.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstidens gång. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Tua Bardosson
Telefon 063-153664
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Område Barn- och Unga Vuxna (BUV) består av Föräldra- och barnhälsan, Barn- och ungdomshabilitering, Neuropsykiatrisk barn och ungdomshabilitering samt Barn- och ungdomspsykiatrin. Dessa fyra enheter är samlokaliserade centralt på Köpmangatan i Östersund. Föräldra- och barnhälsan har i sitt uppdrag som kompetenscentrum en inriktning på hälsofrämjande, förebyggande och utvecklingsinriktat arbete. Utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv ska enheten stödja, utveckla och kvalitetssäkra verksamheten inom mödra- och barnhälsovården i Jämtlands län. Föräldra- och barnhälsan har även ett direkt patientarbete på enheten i Östersund som vänder sig till blivande/ nyblivna föräldrar samt barn 0-6 år och deras familjer.