Leg psykolog till Brunflo hälsocentral

Leg psykolog till Brunflo hälsocentral

Om arbetsplatsen
Söker du ett spännande och utmanande arbete? En av våra två psykologer går vidare till en ny utmaning så nu söker vi dig med driv, nyfikenhet och som gillar förändring. Du har en teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet. Som psykolog på Brunflo hälsocentral har du en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi har ett väl fungerade multimodalt team med sjukgymnast, rehabkoordinator och läkare där psykologen har en självklar plats, med ett stort ansvar för patienter som behöver stöd i beteendeförändringar för optimerat mående. Vi på Brunflo hälsocentral är ett trivsamt arbetslag med en stor portion nytänk och ett öppet och givande arbetsklimat. Vi har distriktssköterskor med egna ansvarsområden som tillsammans med undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar på toppen av sin kompetens. BVC, MVC och sjukgymnastiken är välbemannade med erfarna medarbetare och vi har en engagerad enhetschef. Tillsammans tar vi tillvara på varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten. Brunflo hälsocentral ligger ca 15 km söder om Östersund och har i nuläget ca 10.000 listade patienter. Vi har ett geografiskt upptagningsområde med både tätort och landsbygd.

Arbetsuppgifter
På Brunflo hälsocentral arbetar vi efter rätt använd kompetens, RAK, där psykologerna har möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens. Vi sjukskriver bland annat från dag 8-14 och har delegering på viss provtagning. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i grupp och via internet. Handledning ingår liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården. Som psykolog i region Jämtland Härjedalen har du möjlighet till specialistutbildning. Vi har sedan några år tillbaka satsat på distansoberoende teknik med internet-KBT vilket innebär möjligheter till variation och flexibilitet på jobbet.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog med KBT-inriktning, och önskvärt, med vidareutbildning inom ACT/FACT. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande och vi ser gärna att du har kompetens att handleda PTP-psykologer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det kan även finnas möjlighet till en kombinerad tjänst med annan uppdragsgivare.

Övrigt
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Britta Ahlin
Telefon 063 142025
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)