Leg psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen

Leg psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen

Hos oss på BUH finns det fyra psykologtjänster fördelade på barnteam, ungdomsteam och autismteam. Vi söker nu en leg. psykolog till barnteamet.

Barnteamet möter barn i åldrarna 0-9 år, med annorlunda förutsättningar vilket även kan ge ett annorlunda föräldraskap. Arbetet sker ofta tvärfackligt i form av insatser till barnets familj och nätverk. Barnteamet har hög kompetens och erfarenhet gällande målgruppen och i vardagsarbetet stödjer man varandra. Som psykolog arbetar du med behandling, ex vis stöd vid tidig anknytning, och Tillämpad Beteendeanalys vid beteendeproblematik. Utredningar varierar mellan enklare nivåbedömning till mer ingående neuropsykologisk bedömning. Utredningen kan även kräva en kreativ anpassning utifrån annorlunda motoriska förutsättningar. Arbetsuppgifterna varierar och det finns möjlighet att fördjupa sig inom ett eget intresseområde. Du har tillgång till TBA-handledning av specialist-psykolog. På BUH har du kompetenta kollegor, en är disputerad, andra har ingående kunskaper i TBA. BUH erbjuder goda möjligheter till fortbildning. Närheten till BUP och Föräldra- och barnhälsan ger goda möjligheter till samarbete med vårdgrannar. I regionen finns goda möjligheter till specialisering inom ett strukturerat specialistprogram för psykologer.


Kvalifikationer
Leg.psykolog, B-körkort är ett krav då vi arbetar länsövergripande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och lust till tvärfackligt arbete.

Erfarenhet av barn och ungdomar med funktionsnedsättning är meriterande.


Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Vi kan hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anette Furberg
Telefon 070-1774982
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

* Välkommen till oss på Barn- och ungdomshabiliteringen i Östersund!

Vi söker dig som har teamkänsla och lockas av att arbeta med barn och ungdomar. Är du en person som har ett intresse för yngre barn med olika funktionsnedsättningar? Sök jobbet hos oss!

Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH) är en specialistenhet inom länssjukvården som ger kvalificerat stöd genom utredning och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättning utifrån neurologiska sjukdomar samt tidiga eller förvärvade hjärnskador. Vi ger stöd till föräldrar och syskon. Enheten består av drygt 45 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team med arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist, logoped, neuropsykolog, psykolog, socionom, barnskötare, specialpedagog, sjuksköterska, uroterapeut, barnneurolog samt medicinsk sekreterare. Vi erbjuder teamhandledning av extern psykolog.


Administrativt är verksamheten organiserad i området Barn unga vuxna (BUV) som består av Föräldra- och barnhälsan, Barn- och ungdomshabilitering samt Barn- och ungdomspsykiatrin. Dessa tre enheter är samlokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund. Vi har möjlighet att hjälpa till med boende via vårat egna bostadsbestånd i Landstingsbostäder