Leg. Sjuksköterska till medicinsk mottagning, BUP.

Leg. Sjuksköterska till medicinsk mottagning, BUP.

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund. Enheten består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling. Medicinsk mottagning består av ca 7 medarbetare som i huvudsak arbetar med självständigt mottagningsarbete i nära samarbete med de övriga teamen inom verksamheten.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi sjuksköterska vars huvudsakliga arbetsuppgifter är telefonrådgivning, medicinsk uppföljning, mottagningsbesök såväl egna som tillsammans med läkare. Du kommer också vara med och hålla läkemedelsinformation samt utbilda i Strategi för föräldragrupper. Det är ett mycket självständigt arbete men vi är ett team. Främst arbetar vi med diagnosgruppen ADHD/ADD men självklart finns även andra diagnoser representerade.

Kvalifikationer
Leg. Sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet från BUP-verksamhet, medicinuppföljning vid ADHD och mottagningsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi värdesätter engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Frida Rhoode
Telefon 0730683449
Email Mejla Frida Rhoode
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (11 dagar kvar)