Kvalificerad utredare, Revisionskontoret, Region Jämtland Härjedalen

Kvalificerad utredare, Revisionskontoret, Region Jämtland Härjedalen

Om arbetsplatsen
I region Jämtland Härjedalen arbetar vi för en god hälsa och en bra livsmiljö - vill du vara med och göra skillnad? Region Jämtland Härjedalen arbetar för utveckling och tillväxt i länet och att erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vi söker nu en kvalificerad utredare till regionens revisionskontor för tillsvidareanställning. Vår arbetsplats består idag av fem medarbetare med olika erfarenheter och utbildningsbakgrunder. Vi arbetar både självständigt och i grupp samt har ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi stöttar varandra i arbetet. Regionen arbetar med många olika verksamheter och vi samarbetar även med externa konsulter för att säkerställa kompetens inom olika områden.

Arbetsuppgifter
Jobbet som utredare innebär till största delen att initiera, planera och genomföra kvalificerade utredningar av regionens verksamheter. De färdiga utredningarna presenteras för regionens förtroendevalda revisorer. I den offentliga revisionen finns många områden där man som utredare utvecklar erfarenheter och kompetenser. Det kommer att finnas möjligheter till vidareutbildning och att bli certifierad via vår yrkesförening (www.skyrev.se).

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från utredningsarbete och har universitets- eller högskoleexamen gärna med ekonomisk och/eller annan samhällsvetenskaplig inriktning. Arbetet ställer krav på att du är noggrann och strukturerad, du behöver inneha stor social kompetens och personlig integritet. Kan du dessutom uttrycka dig väl i tal och skrift så kan du vara den person som vi söker.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL)
Mer info
Kontaktperson Leif Gabrielsson
Telefon 070-696 09 62
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)