Om arbetsplatsen
Kostenheten tillagar patientkoster, serverar lunch och fika till externa gäster. Verksamheten är fördelad på fyra olika arbetsplatser: produktionsköket på Nedre Vattugatan, Restaurang Kajutan, Mellanlagret och Café Entré på sjukhusområdet. Region Jämtland Härjedalens tre kärnvärden; välkomnande, handlingskraftiga och pålitliga genomsyrar kostenheten och det arbete vi utför mot våra kunder och våra kollegor och medarbetare. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har även en egen motionsanläggning för våra anställda.

Arbetsuppgifter
Kock i produktionsköket: Ingå i ett team av kockar och köksbiträden där vi lagar patientkost till Östersunds sjukhus. Utöver matlagning är det vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök, där mycket fokus ligger på hygien och städning.

Kvalifikationer
* Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt tre års erfarenhet av yrket * Kännedom och kunskap om livsmedelshygien och HACCP * Datavana * God språkförståelse och behärskar svenska i tal och skrift * God fysik, då arbetet bitvis är tungt och påfrestande för kroppen * Samarbetsvillig och gillar att arbeta i team

Övrigt
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen: http://www.regionjh.se/ Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: http://www.ostersund.se/ Välkommen till Jämtland Härjedalen: http://www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Linnéa Hellström
Telefon 063 153940
Område Östersund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)