Kirurgenheten, Östersunds sjukhus välkomnar undersköterskor!

Kirurgenheten, Östersunds sjukhus välkomnar undersköterskor!

Om arbetsplatsen
Vill du vara med i teamet som kommer att utveckla det elektiva flödet? Att förändra kulturen på en vårdavdelning där det sedan länge finns inarbetade rutiner kan vara svårt, men det är inte omöjligt. Det menar Susanne och Malin som är enhetschefer på vårdavdelningarna. Närvarande ledarskap och läkare på avdelningen kommer att känneteckna verksamheten. Medarbetarna kommer att få vara med och påverka redan från början och det kommer att känna att de "på riktigt" är delaktiga och verkligen kan påverka uppdraget i större utsträckning.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska arbetar du i nära samarbete med sjuksköterskor, andra undersköterskor och läkare men även andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten eller i anslutning till denna såsom medicinska sekreterare och personal som sköter patientkök, förråd och städ. Arbetsplatsen är omtyckt av både personal och patienter. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor på en kirurgisk vårdavdelning, såsom basal omvårdnad, sårvård, dränage, kapillär blodprovstagning samt NEWS kontroller.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela enheten. Gärna erfarenhet från liknande verksamhet.

Övrigt
Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen får du kostnadsfri tillgång till träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i personalföreningen som erbjuder olika rabatter och roliga aktiviteter. Om du vill veta mer om tjänsterna så är du välkommen att kontakta någon av enhetscheferna. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Hemå
Telefon 063153104
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (14 dagar kvar)