Kirurgenheten, Östersunds sjukhus välkomnar sjuksköterskor!

Kirurgenheten, Östersunds sjukhus välkomnar sjuksköterskor!

Om arbetsplatsen
Vill du vara med i teamet som kommer att utveckla det elektiva flödet? Att förändra kulturen på en vårdavdelning där det sedan länge finns inarbetade rutiner kan vara svårt men det är inte omöjligt. Det menar Susanne och Malin som är enhetschefer på vårdavdelningarna. Närvarande ledarskap och läkare på avdelningen kommer att känneteckna verksamheten. Medarbetarna kommer att få vara med och påverka redan från början och det kommer att känna att de "på riktigt" är delaktiga och verkligen kan påverka uppdraget i större utsträckning. Medan de nyexaminerade kan behöva få landa i yrkesrollen finns det möjlighet för de mer erfarna att utvecklas och får särskilda ansvarsområden för att höja kompetensen och därmed patientsäkerheten. Det är viktigt att attrahera och behålla kompetens och det vill man uppnå genom en god och säker arbetsmiljö med jämnare bemanning.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska arbetar du i nära samarbete med övriga sjuksköterskor, undersköterskor och läkare men även andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten eller i anslutning till denna såsom medicinska sekreterare och personal som sköter patientkök, förråd och städ. Arbetsplatsen är omtyckt av både personal och patienter. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor på en kirurgisk vårdavdelning, såsom sårvård, dränage, hantering av medicinsk apparatur och läkemedel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela enheten. Är du nyexaminerad erbjuds du att delta i Region Jämtland Härjedalens introduktionsprogram; Sjuksköterskans första år.

Övrigt
Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen får du kostnadsfri tillgång till träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i personalföreningen som erbjuder olika rabatter och roliga aktiviteter. Om du vill veta mer om tjänsterna så är du välkommen att kontakta någon av enhetscheferna. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Hemå
Telefon 063-153104
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (20 dagar kvar)