Jobba som Sjuksköterska/Distriktssjuksköterska på Svegs Hälsocentral

Jobba som Sjuksköterska/Distriktssjuksköterska på Svegs Hälsocentral

Om arbetsplatsen
Gillar du att jobba i team och lockas du av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng!
Vi är medarbetare med både spets och bredd i vår kompetens. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra!

Härjedalens Närvårdsområde består av hälsocentralerna i Sveg och i Funäsdalen samt Ambulansens verksamhet. Svegs HC har även filialer i Ytterhogdal, Lofsdalen samt på Vemdalsskalet. Vi är även medicinskt ansvariga för en Näva-avdelning som vi driftar tillsammans med Härjedalens Kommun. På Svegs HC arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, kurator, fysioterapeuter och medicinska sekreterare med flera. Vi har även barnmorskemottagning och barnhälsovård. Vi är tillsammans ca 30 medarbetare.

Svegs Hälsocentral är en glesbygdscentral med cirka 4600 listade. Mellan hälsocentralen och närmaste sjukhus är det 18 mil, så både akutvård och annan vård bedrivs här. Framför allt under vintertid ökar akutverksamheten på grund av turismen i Härjedals-fjällen.

Arbetsuppgifter
Att arbeta på Svegs Hälsocentral innebär i rollen som sjuksköterska/distriktssjuksköterska att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, samt telefonrådgivning men även akutomhändertagande på vår Lättakut.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska/Distriktssjuksköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla.

Erfarenhet krävs.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Lina Ideborg
Telefon 070-349 67 68
Email Mejla Lina Ideborg
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2022 (1 dag kvar)