Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel och förrådsenheten

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel och förrådsenheten

Om arbetsplatsen
Hjälpmedelscentralen ligger organisatoriskt inom Regionservice. Transport- och förrådsenheten ligger i Göviken med närhet till Östersunds sjukhus. Hjälpmedelscentralen ansvarar för att försörja länets invånare med hjälpmedel.

Arbetsuppgifter
Som hjälpmedelstekniker kommer du att arbeta i team med andra tekniker i arbetsrotation på verkstaden. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara: * Teknisk service rekonditionering * Reparation och avhjälpande underhåll * Anpassningar av förekommande hjälpmedel * Teknisk rådgivning. * Godsmottagning av ankommande gods Arbetet sker ofta självständigt men även i samverkan med brukare, förskrivare och medarbetare. Dokumentation sker i affärssystemet Sesam2 för registrering av alla förekommande aktiviteter. Vid behov ska du delta i arbetet med upphandling, produktsortiment och aktivt arbeta för en god lagerhållning. Arbetet sker främst i Hjälpmedelscentralens lokaler men det förekommer även resor över länet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har en utbildning och/eller erfarenhet av el och elektronik. B-körkort och god datavana är ett krav liksom att du ska kunna uttrycka dig både i ord och bild. C-körkort, YKB samt truckkort är meriterande. Vi sätter stor fokus på samspelet mellan teknik och människa. Arbetet kräver en god fysisk kompetens på grund av den tunga manuella hanteringen. Vi söker dig som har en hög serviceanda och har en värdegrund som följer Region Jämtland Härjedalens riktlinjer. Du är strukturerad, flexibel och ordningsam. Vi ser gärna att du som person är en ansvarstagande teammedlem som ser till hela arbetsplatsens samt Regionens bästa. Då Hjälpmedelscentralen arbetar för att utveckla, införa och arbeta med digitaliserade arbetssätt är det meriterande om du varit med om förbättringsarbete gällande detta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Åsa Trolle
Telefon 063-15 53 13
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)