HR-konsult till HR-enheten

HR-konsult till HR-enheten

Om arbetsplatsen
Vill du ha ett omväxlande och utvecklande jobb där du får chansen att arbeta brett med personalfrågor i en större organisation? Vill du ingå i ett härligt gäng som har kul jobbet? Då kan vi vara rätt arbetsplats för dig. Flera av våra kollegor är föräldralediga på deltid och därför behöver vi förstärka med en HR-konsult. HR-enheten är en del av Region Jämtland Härjedalens HR-avdelning vars uppdrag är att stödja organisationens olika verksamheter i personalfrågor. Vi söker en vikarie under ett år med eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter
Det här är tjänsten för dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du arbetar operativt och är ett konsultativt chefsstöd till de verksamheter som ingår i ditt område. Exempel på arbetsuppgifter är arbetsrättsliga frågeställningar, personal- och kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lönebildning, analys och uppföljning, avveckling och utbildningsstöd. Din roll innebär att du aktivt medverkar till god samverkan med arbetstagarorganisationerna.

Kvalifikationer
För det här uppdraget krävs att du har en akademisk utbildning med inriktning mot personal- och arbetsgivarfrågor. Gärna med några års erfarenhet av praktiskt personalarbete. Du har ett konsultativt arbetssätt och en mycket god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. Det är också viktigt att du har helhetssyn, är analytisk och har en vilja att driva utveckling och att själv vilja utvecklas inom din profession. Du är öppen och utåtriktad, har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är flexibel, lätt anpassar dig till nya förutsättningar och trivs med att själv strukturera upp ditt arbete. Du har god datavana från arbete i Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från operativt och konsultativt personalarbete i en större organisation, gärna inom region eller kommun. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen: http://www.regionjh.se/ Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: http://www.ostersund.se/ Välkommen till Jämtland Härjedalen: http://www.jamtland.se Inför rekryteringen har vi gjort vårt medieval och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Mona Jonsson kontakt under v 31
Telefon 063-147525
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (6 dagar kvar)