Gällö söker distriktsköterska/diabetessköterska

Gällö söker distriktsköterska/diabetessköterska

Att arbeta på Bräcke hälsocentral innebär i rollen som distriktssjuksköterska att både arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning samt diabetesmottagning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska/diabetessköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Susanne Bodell
Telefon 076-145 42 71
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Distriktssköterskemottagningen i Gällö söker distriktsköterska/diabetessköterska Givande jobb som distriktssköterska inkl. härliga kollegor* Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Gällö är en filial till Bräcke hälsocentral. Gällö ligger 4,5 mil sydöst om Östersund. På distriktssköterskemottagningen i Gällö arbetar två distriktssköterskor, vi egen diabetesmottagning och här finns också BVC. Upptagningsområdet omfattar ca 3000 listade patienter. *Vi är ett härligt team, som inspirerar och lyfter varandra.