Fysioterapeut till sjukgymnast- och arbetsterapienheten, Östersunds sjukhus

Fysioterapeut till sjukgymnast- och arbetsterapienheten, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Är du flexibel, gillar att samarbeta och är duktig på att prioritera? Är du en fysioterapeut/sjukgymnast som tycker om att jobba i en utvecklande verksamhet? Välkommen till oss på sjukgymnast- och arbetsterapienheten område medicin! Vi erbjuder rehabilitering på samtliga medicinska vårdavdelningar inom Östersunds sjukhus.

Arbetsuppgifter
Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast som är intresserad av att arbeta inom akutsjukvård. Du kommer att ingå i en enhet med Fysioterapeuter/sjukgymnaster som arbetar inom medicinska specialiteter. Teamarbete med alla professioner är en del av vardagen. Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss arbetar du med patienter med olika akuta sjukdomstillstånd. Placeringen är på hjärtenheten där avdelnings- och mottagningsarbete ingår. Förutom sedvanliga fysioterapeutiska/sjukgymnastiska arbetsuppgifter såsom funktionsbedömning, patientinformation, stöd till patienter och personal kring mobilisering, träning, hjälpmedelsutprovning och hemgångsplanering ingår även specifik information, stöd och uppföljning av patienter efter akut hjärthändelse. Mottagningsarbetet består av bedömning och gruppträning samt uppföljning. Förbättringsarbete, där din roll som fysioterapeut/sjukgymnast har en stor betydelse, kommer att vara en del av arbetet. Du kommer även att få utveckla mottagningsarbetet för att möta framtidens utmaningar och anpassa den fysioterapeutiska insatsen till ett personcentrerat arbetssätt. Helgtjänstgöring ingår i arbetet, mer information om upplägg tas under intervjun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. B-körkort är ett krav Erfarenhet från akutsjukvård och hjärtsjukvård ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Anna Sandström
Telefon 070 290 43 99
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (5 dagar kvar)