Fysioterapeut/sjukgymnast till sjukgymnast- och arbetsterapienheten

Fysioterapeut/sjukgymnast till sjukgymnast- och arbetsterapienheten

Vi söker Fysioterapeut/sjukgymnast som är intresserad av att arbete inom akutsjukvård. Du kommer att ingå i en enhet med Fysioterapeuter/sjukgymnaster som arbetar inom medicinska specialiteter. Teamarbete med alla professioner är en del av vardagen. Som Fysioterapeut/sjukgymnast hos oss arbetar du med patienter med olika akuta sjukdomstillstånd. Placeringen kommer att främst vara på avdelningen för Blod- och hormonsjukdomar samt på dagvården för Blodsjukdomar och på Intensivvårdsavdelning, men det förekommer även arbete på andra avdelningar. Förutom sedvanliga fysioterapeutiska/sjukgymnastiska arbetsuppgifter såsom funktionsbedömning, andningsvård, stöd till patienter och personal kring mobilisering, träning, hjälpmedelsutprovning och hemgångsplanering ingår även specifik information, stöd och uppföljning av patienter med hematologiska maligniteter. Ett aktivt deltagande i implementerandet av cancerrehabilitering är också en del i arbetet. I dagsläget är även en mindre del av tjänsten förlagd till intensivvårdsavdelningen. Förbättringsarbete, där din roll som fysioterapeut/sjukgymnast har en stor betydelse, kommer att vara en del av arbetet. Även handledning av studenter ingår. Helgtjänstgöring ingår i arbetet, mer information om upplägg tas under intervjun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från akutsjukvård och speciellt inom hematologi och cancerrehabilitering ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Elsie Pettersson
Telefon 070-3766387
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Är du flexibel, gillar att samarbeta och är duktig på att prioritera? Är du en Fysioterapeut/Sjukgymnast som tycker om att jobba i en utvecklande verksamhet? Välkommen till oss på sjukgymnast- och arbetsterapienheten område Medicin! Vi erbjuder rehabilitering på samtliga medicinska vårdavdelningar inom Östersunds sjukhus.