Fysioterapeut/Sjukgymnast till Handrehab Östersunds Sjukhus

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Handrehab Östersunds Sjukhus

Som fysioterapeut/sjukgymnast på handrehab jobbar du i ett nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeut /sjukgymnast och övrig vårdpersonal. Ditt huvudfokus kommer att ligga på ett polikliniskt patientspektrum och du kommer arbeta med handrelaterade ärenden och verka i ett brett spektrum av patienter. Som fysioterapeut/ sjukgymnast på vår enhet kommer du ha närhet till kollegor i form av den egna profession, arbetsterapeut, undersköterska och läkare samt enhetschef. Du kommer att arbeta på Arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten knuten till område ortopedi vars uppgift är att försörja inneliggande och polikliniska patienter med funktions- och aktivitetsproblem inom den somatiska specialiserade vården med arbetsterapi och sjukgymnastik. Enheten har ca 20 personer anställda inom yrkesgrupperna arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter, undersköterska.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Tidigare erfarenhet av handrehabilitering ses som en merit men inte ett krav. Det är viktigt att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, kan hantera varierande arbetsbelastning samt kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson André Olsson
Telefon 072-54 61 708
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gillar du att arbeta i team och är intresserad av akutsjukvård? Är du flexibel, gillar att samarbeta och är duktig på att prioritera? Är du en Fysioterapeut/Sjukgymnast som tycker om att jobba i en utvecklande verksamhet? Välkommen till oss på arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten! Vi erbjuder rehabilitering på ortoped-, kirurgi-, infektion och barnavdelningarna inom Östersunds sjukhus. I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter