Fysioterapeut/ Sjukgymnast område ortopedi Östersunds Sjukhus

Fysioterapeut/ Sjukgymnast område ortopedi Östersunds Sjukhus

Som fysioterapeut/sjukgymnast vid område ortopedi och med ditt nuvarande arbetsområde ortopedi, jobbar du i ett nära samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter samt övrig vårdpersonal. Arbetsuppgifterna är sedvanliga fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser såsom: funktionsbedömning, andningsvård, pre- och post op information och mobilisering och hjälpmedelsutprovning. Du kommer att arbeta på Arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten knuten till område ortopedi vars uppgift är att försörja inneliggande och polikliniska patienter med funktions- och aktivitetsproblem inom den somatiska specialiserade vården med arbetsterapi och sjukgymnastik. Enheten har cirka 17 personer anställda inom yrkesgrupperna fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, tidigare erfarenhet av arbete inom område ortopedi ses som en merit men inte ett krav. Det är viktigt att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, kan hantera varierande arbetsbelastning samt kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Dagtid/ Viss helgtids tjänstgöring förekommer Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden. http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson André Olsson
Telefon 072-54 61 708
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gillar du att arbeta i team och är intresserad av akutsjukvård? Är du flexibel, gillar att samarbeta och är duktig på att prioritera? Är du en Fysioterapeut/Sjukgymnast som tycker om att jobba i en utvecklande verksamhet? Välkommen till oss på arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten! Vi erbjuder rehabilitering på ortoped-, kirurgi-, infektion och barnavdelningarna inom Östersunds sjukhus. I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.