Fysioterapeut/Sjukgymnast, Arbetsterapin/Sjukgymnastiken, Östersunds Sjukhus

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Arbetsterapin/Sjukgymnastiken, Östersunds Sjukhus

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss jobbar du i ett nära samarbete med övriga fysioterapeuter och arbetsterapeuter samt övrig vårdpersonal. Arbetsuppgifterna är sedvanliga fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser såsom: funktionsbedömning, andningsvård, pre- och post op information och mobilisering, behandling av kirurgiska patienter, insatser hos onkologiska patienter och hjälpmedelsutprovning. Du kommer att arbeta på Arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten knuten till område ortopedi vars uppgift är att försörja inneliggande och polikliniska patienter med funktions- och aktivitetsproblem inom den somatiska specialiserade vården med arbetsterapi och sjukgymnastik. Enheten har cirka 20 personer anställda inom yrkesgrupperna fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Tidigare erfarenhet av arbete inom område kirurgi/ortopedi ses som en merit men inte ett krav. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson André Olsson
Telefon 072-54 61 708
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du komma och jobba med oss i sommar? Gillar du att arbeta i team och är intresserad av akutsjukvård? Är du flexibel, gillar att samarbeta och är duktig på att prioritera? Är du en Fysioterapeut/Sjukgymnast som tycker om att jobba i en utvecklande verksamhet? Välkommen till oss på arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten! Vi erbjuder rehabilitering på ortoped-, kirurgi-, infektion och barnavdelningarna inom Östersunds sjukhus. I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter